Laster...

Hågård ligger vakkert til i Biri Øverbygd i Gjøvik kommune. Høyt og luftig  med gode solforhold og utsikt utover store skogområder i Ytteråsen i Biri. Gården ligger ca. 1 mil fra Biri sentrum som ligger midt i mellom byene Gjøvik og Lillehammer. Det er mange dyr på gården, både store og små. Vi tilbyr aktiviteter hele året, både vinter- og sommer.

Inn på tunet forener gårdens ressurser med storsamfunnets behov for alternative arenaer for barn, unge og voksne. Meningsfylte aktiviteter uten arbeidspress, men med mestringsopplevelser og læring gjennom praktiske og sansefylte opplevelser, er gården et utmerket utgangspunkt for.

Vi tilbyr tilrettelagte aktivitets, omsorgs- og fritidstilbud, arbeidstrening, besøks- og avlastningskonsept, fosterhjem og forsterkede fosterhjem. Tilbudene er spesialtilpasset og tilrettelagt for de enkelte brukerne.

Brukerne våre kommer via helse og sosial sektor, NAV, skole og kommune samt andre institusjoner rundt omkring i Norge. Varigheten i oppholdet varierer fra dagtilbud, ettermiddagstilbud, uker, helger og ferier, helårs opphold, mat og aktiviteter.

Gården har mange muligheter

Dyr og dyrestell er en viktig faktor på gården. Vi har hester, sauer, høner, kaniner, katter og andre typer smådyr. 

Vi bruker utmark og skogen aktiv. Gården ligger helt inntil skogen med lavvoleir, bålplass, kanopadling og skogsturer. 

I vinterhalvåret har vi aking med ake-doninger som blant annet kjelker, brett, gummislanger, snow tube m.m. Vi har egne akebakker, både slalåm, kulebane med hopp og utforbane. Alle akebane har transport opp med snøscooter.

På Hågård aktivitets og omsorgsgård skal det være sosialt og koselig å oppholde seg. I stikkord vil det si:

  • mestring & læring
  • trygghet & omsorg
  • opplevelser & aktivitete
 Vi jobber for å realisere barnas drømmer om trygge og lykkelige opplevelser i barndommen.

Eier og driver av gården er Nina Sand.

Nina er utdannet sykepleier, barnepleier og agronom. Hun har drevet med ”inn på tunet”/grønn omsorg siden 2000, og har et glødende engasjement for oppgaven. Nina er født i 1970 og er vokst opp på gård.

Kontaktopplysninger

Eli Grøntoft Dybdahl
Mobil: 915 55 293
E-post: egd@innpatunet.no